November 29, 2006

Novetats Glénat

Baixeu el PDF amb tota la informació aquí.

Escrito por Comic Fill-in a las 3:10 AM | Comentarios (1)

Novetats Planeta DeAgostini

krazyyignatz01_01p.jpg saigonhanoi_01p.jpg universodupuyberberian_01p.jpg

Baixeu el PDF amb tota la informació aquí.

[espanyol]

Una vez más te presentamos las novedades de Planeta DeAgostini Cómics; correspondientes al mes de diciembre.

En el PDF podrás encontrar todos los títulos que presentaremos en el próximo Expocomic, que tendrá lugar en Madrid del 30 de noviembre al 3 de diciembre. Y otra cita ineludible para el mismo fin de semana, esta vez en Getxo: la quinta edición del Salón del Cómic de la ciudad.

Al margen de estos eventos, el resto de los aficionados podrán disfrutar de aquí a Navidades de algunos de los lanzamientos más esperados: La voz del fuego, la novela del incombustible Alan Moore ; y las tiras clásicas del Krazy Kat de George Herriman.

Sólo son dos de las novedades que os traemos este mes. Difíciles de enumerar aquí y ahora, encontraréis mucho más en el archivo adjunto: Archivos de Batman y Superman, nuevos tomos de Green Lantern, Peanuts y Milo Manara; y el arranque de dos esperadísimas series: La cosa del Pantano, que dará inicio a la mítica etapa de Alan Moore al frente de Swamp Thing; y La Leyenda del Dragón, basada en la serie homónima de TVE, y que constituye la nueva experiencia de Jamie Delano en colaboración con nuestro Manuel M. Vidal.

Este año contaremos con la presencia de Jamie Delano (Hellblazer, Animal Man) en Expocómic, donde presentará el sábado día 2 el número inicial de La Leyenda del Dragón. Los aficionados a la escuela francobelga están también de enhorabuena, ya que vuelven a las librerías las continuaciones de obras como John Lord, Alack Sinner y Murena. Y otra importante noticia: el próximo mes alberga también la salida de la nueva revista MAD.

Escrito por Comic Fill-in a las 3:05 AM | Comentarios (2)

Novetats Norma

[espanyol]

EUROPEO


BLACKSAD 3. ALMA ROJA (EDICIÓN COLECCIONISTA)
Guarnido y Canales
Cartoné. 96 pág. Color
19,00 €

BLACKSAD 3. ALMA ROJA (EDICIÓN DE LUJO)
Guarnido y Canales
Cartoné con sobrecubierta. 96 pág. Color + lámina firmada
179,00 €

KLEZMER 1. LA CONQUISTA DEL ESTE
Sfar
Cartoné. 144 pág. Color
16,00 €

EL CIELO SOBRE BRUSELAS [ANTES]
Bernar Yslaire
Cartoné. 64 pág. Color
15,00 €

MAYOR FATAL 1. EL GARAJE HERMÉTICO
Moebius
Cartoné. 120 pág. Color
16,00 €

LARGO WINCH 13. EL PRECIO DEL DINERO
Jean Van Hamme y Philippe Francq
Cartoné. 48 pág. Color
12,00 €

ALIM EL CURTIDOR 2. VIENTO DEL EXILIO
Wilfrid Lupano, Virginie Augustin y Geneviève Penloup
Cartoné. 48 pág. Color
13,00 €

VALERIAN, AGENTE ESPACIOTEMPORAL 3
Mezières y Christin
Cartoné. 152 pág. Color
25,00 €

EL CUERVO 2
Lax
Rústica. 96 pág. B/N
10,00 €


CÓMIC USA


LITTLE NEMO IN SLUMBERLAND: ¡ESOS ESPLÉNDIDOS DOMINGOS!
Windsor McCay
Cartoné. 120 pág. Color
120,00 €

LAS TORTUGAS NINJA 1
Kevin Eastman y Peter Laird
Bimestral (1 de 6)
Rústica. 260 pág. B/N + 16 Color
15,00 €

THE AUTHORITY VOLUMEN 2
Mark Millar y Frank Quitely
Cartoné. 376 pág. Color
26,00 €

LA BRIGADA PLANETARIA
Keith Giffen, J.M. DeMatteis y otros
Rústica. 48 pág. Color
5,00 €

SOULFIRE: LA MUERTE DE LA LUZ
Jeph Loeb y Michael Turner
Rústica. 136 pág. Color
12,00 €

AIDP: LA LLAMA NEGRA
Mike Mignola, John Arcudi y Guy Davis
Rústica. 168 pág. Color
15,00 €

STRANGERS IN PARADISE 4
Terry Moore
Rústica. 296 pág. B/N + 16 Color
18,00 €

CITY OF TOMORROW
Howard Chaykin
Rústica. 144 pág. Color
12,00 €

MEGACITY 909 VOL. 1
Jacob Lee, Andrew Dabb, Kano Kang y Zack Suh
Prestigio. 96 pág. Color
10,00 €

ZITS 8. HISTORIAS DE ADOLESCENTES
Jerry Scott y Jim Borgman
Rústica. 128 pág. B/N
11,00 €

CIUDADANO CAN
Mark O’hare
Rústica. 128 pág. B/N
11,00 €


MANGA


FULLMETAL ALCHEMIST 2
Hiromu Arakawa
Rústica con sobrecubierta. 184 pág. B/N
7,00 €

KERORO 2
Mine Yoshizaki
Rústica con sobrecubierta. 176 pág. B/N + 4 Color
6,95 €

AKIRA 6
Otomo
Rústica con solapas. 444 pág. Color
23,95 €

XXXHOLIC 8
CLAMP
Rústica con sobrecubierta. 176 pág. B/N + 8 Color
8,00 €

GUNDAM THE ORIGIN 9
Yoshikazu Yasuhiko
Rústica con sobrecubierta. 204 pág. B/N
9,00 €

ZATCH BELL! 13
Makoto Raiku
Rústica con sobrecubierta. 192 pág. B/N
6,95 €

AZUL. AI YORI AOSHI 13
Kou Fumizuki
Rústica con sobrecubierta. 192 pág. B/N
8,00 €

FRUITS BASKET 14
Natsuki Takaya
Rústica con sobrecubierta. 192 pág. B/N
8,00 €

Escrito por Comic Fill-in a las 2:41 AM | Comentarios (1)

Novetats Ponent Mon

Corea_portada_DS_F.jpg Paris-londres-TapaDS.jpg Diario_tapa_DS.jpg

[espanyol]

Corea – Vista por 12 Autores / 224 páginas / 17 x 24 cm / Rústica con solapas / ISBN: 978-84-96427-43-3 / PVP: 16€ / Fecha de salida: 29/12/06

Es un encuentro único. Un momento excepcional. En un principio, surge esta extraña idea de llevar a algunos autores franceses al descubrimiento de Corea... Ya que, si bien la tentación de Japón o la de China son más o menos unos clásicos del imaginario europeo, sigue siendo completamente diferente para el vecino coreano --durante mucho tiempo secreto, aislado, recluido--.

El momento es ideal. De hecho, en el torbellino de la globalización, son los propios coreanos los que sienten la necesidad de grandes espacios, y simultáneamente, tienen ganas de dar a conocer al resto del mundo, una cultura y una creación en plena efervescencia. Éste es el capítulo complementario de este proyecto colectivo: un puñado de autores coreanos proponen, cada uno a su manera, una ventana abierta sobre su país. Al final del viaje, una apasionante polifonía gráfica se rinde a todos los sentidos, recorriendo toda la paleta de placeres y emociones para saborear esta Corea sin igual.

París Londres - Joann Sfar - 104 páginas con solapas - PVP: 18€ - ISBN:84-96427-40-4

El "París-Londres" es un barco de vapor revolucionario que realiza la conexión entre París y Londres sin pasar ni por Calais, ni por Dover. Este barco pertenece a un consorcio de industriales bávaros dirigido por el nebuloso doctor Krupp. Estos inversores alemanes vienen a secuestrar al monstruo del Lago Ness para arruinar Escocia y relanzar el turismo en Baviera. Y, como si eso no fuera bastante, el Pachá hipnotizador se escapa, y aparece Malka de los leones, que debe resistir los ataques de las mujeres ninfómanas de Krupp...

Diario de una Desaparición - Hideo Azuma - 200 páginas en B/N con solapas - PVP: 17€ - ISBN: 84-96427-38-2

Hideo Azuma se adentra en el género autobiográfico y relata en primera persona sus repentinas desapariciones de casa, cuando dejó de ser un mangaka de éxito para convertirse en indigente, gasfitero profesional, alcohólico en rehabilitación... Esta obra merecedora de los tres galardones más importantes que concede el mundo del manga en Japón lanza una mirada cargada de ironía sobre las presiones que soportan los autores en su vida, que normalmente se queda detrás de la página.

Escrito por Comic Fill-in a las 2:38 AM | Comentarios (29)

November 18, 2006

EPILEPTIC

epileptic.jpgDavid B.
Pantheon Books, 364 pàgines, b/n, $28.95

Deixant de banda el goig bibliòfil que provoca aquest llibre objecte, i passant per alt així mateix el fet que estiga en anglès, no hi ha dubte que estem davant d'un dels còmics de referència dels nostres temps. I això pel seu ús de l'autobiografia per acostar-nos a les seves experiències amb el seu germà epilèptic. Com afecta la malaltia a les relacions de família, la lluita desesperada i a cegues a que els condueix, i l'estrany univers esotèric on es veuen atrapats. Això es tradueix, i ací rau part de l'èxit d'aquesta novel·la gràfica, en tot un univers de simbolisme visual que serveix de rèplica als fets. David B hi posa tot l'esforç en representar la malaltia, els sentiments, els personatges, les situacions, etc de manera que transmeten per mitjà d'imatges certament evocadores el seu contingut. Hi ha, per tant, una òptica poètica en aquest còmic. Però, no és només una poesia del contingut, sinó que està adaptada al medi i a les capacitats d'il·lustració. Això no obstant, queda clar que no estem davant d'un autor d'avantguarda com Chris Ware. David B sembla més bé jugar amb unes regles bàsiques bastant simples i entenedores, per exemple pel que fa al disseny de pàgina o els enquadraments, i carrega més d'intenció l'estil oníric del propi dibuix.

L'únic punt fluix que paga la pena destriar és la seva excessiva longitud. Tampoc no es fa pesat de llegir però, el que ocorre és que pràcticament cap a la meitat de l'obra dóna la sensació que ja ha explicat tot el que havia d'explicar. Més enllà només queda insistir en l'obsessió i veure com el problema va enquistant-se sense solució. Un fet aquest que potser afecta la coherència del conjunt.

En qualsevol cas, estem davant un còmic del tot recomanable i que apunta maneres de clàssic. De fet, ja són molts els qui han “après” d'aquesta novel·la gràfica de David B. La present edició recull l'obra completa a preu raonable, cosa que la fa bastant interessant (a saber quan acabarà de publicar-se en espanyol al ritme que van!). No em trobe capacitat per opinar sobre la traducció del francès a l'anglès, però en tot cas val a dir que amb el meu nivell mitjà no he trobat gaire dificultat. L'única qüestió és que el tamany es veu reduït a la meitat, més o menys, sobre el format original. Clar que, després de veure l'obra en format original, no ho trobe tan greu com podria semblar i només es veu perjudicada l'espectacularitat en moments puntuals.

Escrito por Comic Fill-in a las 7:09 PM | Comentarios (9)

El nou Japó (off-topic)

mondiplomatic.jpgUs recorde que l'edició en català de “Le Monde Diplomatique”, l'imprescindible revista per comprendre el món actual, es pot llegir on-line gratuïtament (cc) a www.monde-diplomatique.ad
Vet aquí l'editorial d'aquest mes:

El nou Japó

Per IGNACIO RAMONET

Abans de la sacsejada produïda per les proves nuclears nord-coreanes, el nord-est asiàtic va esdevenir un focus de tensió amb l’entrada en funcions d’un nou Primer Ministre al Japó. Shinzo Abe té 52 anys i és membre, com el seu predecessor Junichiro Koizumi, del Partit Liberal Demòcrata (PLD), el qual domina la vida política al país del sol naixent des de 1955. Abe és el Primer ministre nipó més jove des de 1945 i el primer en haver nascut després de la fi de la II Guerra mundial. Tanmateix, és considerat per l'esquerra japonesa com un polític ultraliberal, ultraconservador i nacionalista. Els seus adversaris a la regió no vacil·len en qualificar-lo de "falcó".

Fill d'un antic Ministre d'afers exteriors, Abe pertany a una gran dinastia de la dreta japonesa de passat particularment agitat[1] de la qual no se n’ha distanciat. El seu avi, Nobusuke Kishi, va ser Ministre en el govern del Manxukuo, Estat artificial creat el 1932 pel Japó imperial a la Manxúria xinesa ocupada, i després també ministre el 1941 a Tòquio al gabinet de guerra de l'almirall Tojo que va llançar l'atac contra Pearl Harbor. Detingut i empresonat el 1945 en tant que sospitós de crims de guerra, Kishi no va ser jutjat pel Tribunal Militar de Tòquio (equivalent, per als criminals de guerra japonesos, al Tribunal de Nuremberg que va jutjar els dirigents nazis), ja que els nord-americans desitjaven reconstruir una dreta japonesa en els inicis de la guerra freda. Nabusuke Kishi va ser llavors un dels seus homes. Alliberat el 1948 i designat dues vegades Primer ministre, el 1957 i el 1960, va signar un nou tractat de seguretat amb els Estats Units que va posar en marxa violents aixecaments populars.

Un besoncle d’Abe, Yosuke Matsuoka, Ministre d'afers exteriors, era partidari de l'expansionisme nipó a l’Àsia. El 1941, va adherir el Japó a l'Eix, l'aliança amb l'Alemanya d'Hitler i amb la Itàlia de Mussolini. Acusat també de crims de guerra, va morir a la presó abans de ser jutjat pel Tribunal de Tòquio.

En un país que no ha demanat oficialment perdó pels crims de guerra comesos, particularment a Corea i a la Xina, Shinzo Abe mai no ha renegat verdaderament del seu passat familiar. Al contrari, ha denunciat els que fan una mirada "masoquista" de la història del Japó i minimitza les responsabilitats del seu país. Ha visitat regularment, en companyia de l'antic Primer ministre Koizumi, el santuari Yasukuni on són honorats els militars "que han donat la seva vida pel Japó", entre els quals 14 criminals de guerra (i el seu besoncle Yosuke Matsuoka). Aquest fet havia costat a Koizumi de no ser rebut ni a Pequín ni a Seúl i ser acusat de "revisionisme" i de "voluntat de glorificar el passat militar del Japó".

Procedent de l’ala més dretana del PLD, Shinzo Abe ha construït la seva carrera pública denunciant la sort dels japonesos supervivents presos a les platges nipones en l'època de Kim Il-Sung. Abe s’ha fet popular a base d’enaltir els sentiments racistes anticoreans i de reclamar fermesa i sancions contra Corea del Nord, no sense demagogia, ja que no quedaria més que un sol cas en litigi. Ha exigit noves sancions contra Pyongyang després de les proves balístiques del 5 de juliol[2]. I ha anunciat, amb l’excusa de l'"amenaça nord-coreana", la intenció de modificar per referèndum l'article 9 de la Constitució pacifista[3] i permetre transformar les Forces d'autodefensa del Japó en les verdaderes Forces armades, anul·lades pels vencedors de 1945[4]. Una intenció avalada pel cercle del president George W. Bush, el qual desitja disposar al nord-est asiàtic d'un aliat militarment poderós per contenir la Xina.

Tot això fa témer un rearmament del Japó, que disposa ja del segon pressupost militar mundial –després del dels Estats Units– i podria accelerar la cursa armamentística iniciada en una de les regions més perilloses del planeta. Una majoria de japonesos hi continuen sent hostils, i Abe ha hagut de precisar el 10 d'octubre que el seu país –protegit pel paraigua nuclear americà– no considerava que se'l dotés d'armes atòmiques[5]. A la pràctica, Tòquio disposa d'almenys 50 tones de plutoni, produïdes pels seus reactors civils, i podria fabricar un artefacte nuclear en alguns mesos...

És sens dubte significatiu fins a quin punt el Primer ministre japonés considera una amenaça la condemnable prova nuclear nord-coreana del 9 d’octubre, el mateix dia que Abe arribava a Seúl (llegiu l’article de Dingli Shen). Un irresponsable missatge d'advertència, sens dubte, rebut amb inquietud al món sencer. I que confirma que, a menys d'una (improbable) modificació de les tesis nacionalistes d’Abe, les tensions no disminuiran massa al nord-est asiàtic.

Nota: [1] Llegiu Philippe Pons, "Shinzo Abe, príncep de la dreta", Le Monde, 21 de setembre de 2006.

[2] Llegiu "Tensions a Corea", Le Monde Diplomatique, octubre de 2006.

[3] Aquest article estipula que el Japó "renuncia per sempre a la guerra, aboleix les seves forces armades i es compromet a no restablir-les mai més".

[4] Llegiu Ichiyo Muto, "Revise the peace Constitution, restore glory to Empire!" Japonesia Review, núm. 1, Tòquio, 2006.

[5] El País, Madrid, 11 d'octubre de 2006.

<font>

Escrito por Comic Fill-in a las 6:55 PM | Comentarios (1)

November 13, 2006

CAÍDA DE BICI

caidadebici.jpgEtienne Devodeau
Ponent Mon, 80 pag, color, 20 €

Consistent guió, ben plantejat, millor desenvolupat i del tot adaptat als recursos de l'art seqüencial. Ens trobem davant un drama ambientat en un indret indefinit, amb personatges fàcilment assimilables (tots menys un) i amb una intenció de transcendència molt ben calculada i reeixida. És precisament la capacitat d'evocació una de les virtuts més evidents d'aquest àlbum. I és amb aquesta que és capaç de convertir el que sembla una anècdota costumista de secrets familiars en un drama humà (en el millor sentit de la paraula) on els sentiments hi juguen un paper central i on la tragèdia és sempre a l'aguait.

Menció a banda mereix una narració gràfica d'aspecte clàssic però molt atenta al ritme i els detalls. Una bona lliçó d'equilibri i aprofitament de recursos visuals i escrits. Així mateix, el color està treballat amb extremada cura i destaca d'allò més fins al punt que és capaç de marcar les atmosferes i dotar d'unitat el to del còmic sencer. Per contrapartida, trobem un estil de dibuix que no passa de correcte i que per si sol no hagués estat del tot atractiu. El cas és que de vegades sembla dubitatiu quant a l'anatomia, i això crida especialment l'atenció en una història que se centra tant en les persones. De tota manera, en conjunt és un bon còmic que paga la pena llegir, de plàcida i interessant lectura.

Escrito por Comic Fill-in a las 2:19 AM | Comentarios (3)

BLANCO HUMANO: EN EL NOMBRE DEL PADRE

blancohumanoenelnombre.jpgPeter Milligan, Javier Pulido, Cliff Chiang
Planeta, 144 pag, color, 11'95 €

Definitivament amb aquest volum podem afirmar que Milligan s'ha acomodat. Ha convertit aquesta sèrie que solia ser una muntanya russa argumental, sempre al límit del col·lapse, en una més de la línia Vertigo. En altres paraules, sembla que es rendeix. Potser davant la impossibilitat de posar-hi fi per sempre més al personatge (i deixar-ne un bonic cadàver), Milligan opta per encaixar-lo en una estructura típica de còmic-book on el protagonista va passant de “cas” en “cas”, combatent el mal, sense que això li deixe gairebé seqüeles. És una opció que hagués estat factible en altre moment però no després del que hem vist (llegit). Per acabar-ho d'adobar, els “casos” tampoc és que sorprenguen per la seva originalitat. És més, resulten d'allò més tòpic dins la línia Vértigo.

De tota manera, val a dir que tampoc és que siga un còmic dolent. Senzillament és correcte, entretingut, però significa la decadència de la sèrie. Ha estat molt bona durant un bon grapat de lliuraments com per no fer comparacions. Per la seva banda, qui no sembla acomodar-se és Javier Pulido, qui ens obsequia amb un lleuger experiment gràfic durant 48 pàgines. Res de l'altre món, i francament no sé ben bé on volia anar a parar. Però s'agraeix l'esforç. En tot cas, la resta del volum resta a càrrec d'un Cliff Chiang, si se'm permet, més inspirat i reeixit dins un estil més convencional. En conjunt, un volum que només els seguidors completistes de la sèrie sabran apreciar. Per passar l'estona i prou.

Escrito por Comic Fill-in a las 2:12 AM | Comentarios (1)

November 7, 2006

Novetats Planeta DeAgostini

batmanabsolutedkreturns_01g.jpg

Baixeu el PDF amb tota la informació sobre les novetats per aquest mes de Novembre, a les que cal afegir les avançades pel Saló del Manga. A continuació podeu llegir el llistat de novetats:

[en espanyol]

Batman, el regreso del Caballero Oscuro
Frank Miller / Klaus Janson / Lynn Varley
232 págs
20
¡La obra maestra de Frank Miller y Klaus Janson como nunca la habías visto!
Recopilada en un único volumen en formato Absolute por primera vez, esta obra se
considera la mejor historia de Batman jamás publicada. Ambientada en un futuro
lejano donde Bruce Wayne ha abandonado el manto de murciélago tras vivir varias
desgracias personales, El regreso del caballero oscuro ahonda en los motivos que
llevan a Bruce a volver a fundirse en el traje que tanto le costó dejar, ayudado por
una nueva Robin. A su vuelta le sigue, de forma inevitable el regreso de villanos como Joker y Dos Caras, que sirven como antesala al enfrentamiento final contra el propio gobierno de Estados Unidos y hasta el mismísimo Superman. A esta historia épica se le suma una gran cantidad de extras que convierten a esta edición en la versión definitiva de El regreso del caballero oscuro.

Sagas DC vol.1 LEGENDS
Ostrander / Byrne
Incluye Legends 1-6
158 págs
11.95
Este mes os presentamos el primer volumen de los 10 que nos sumergirán en el Universo DC a traves de su troupe de superhéroes . Cada año, y después de la publicación de Crisis en Tierras Infinitas en 1986, el nuevo Universo se reuniría para vivir nuevas y espeluznantes aventuras.
Sagas Dc recopila en volúmenes de lujo las miniseries que componen el núcleo del Universo Dc Post-crisis. Presentadas en una colección quincenal, cada una de ellas tiene valor por sí misma, sin perder de vista que varios de los acontecimientos del actual universo DC están narrados aquí.
La primera de ellas es la historia de ¡LEGENDS!. De las cenizas del mayor holocausto interdimensional llega una nueva generación de superhéroes: Wonder Woman, El Escuadrón Suicida, Flash y …¡la nueva Liga de la Justicia!. Pero primero deberán luchar contra los mortíferos secuaces de Darkseid el Destructor, y así ganarse el derecho de unirse a Superman, Batman, el capitán Marvel y Green Lantern; los héroes más fuertes de los tiempos modernos!

Batman núm. 6 –serie mensual-
Varios autores
Incluye Detective Comics 796, Gotham Knights 55, Batgirl 53 y Legends of the Dark Knight 136
96 págs. 5,95

Coleccionable Superman núms. 11-14
John Byrne, Jerry Ordway y otros
Superman Annual 1, Action Comics Annual 1, Adventures of Superman Annual 1, Superman #11-15, Adv. of Superman #435-437, Action Comics 594-597, Booster Gold 23
96 págs. 4,50
c/u

Superman núm. 7 –serie mensual-
Chuck Austen, Ivan Reis, Greg Rucka, Matthew Clark, Brian Azzarello, Jim Lee
Incluyen Action Comics 820-821, Adventures of Superman #632 y Superman #209
96 págs. 5,95

Superman/Batman núm. 11
Jeph Loeb, Carlos Pacheco
Incluye Superman / Batman #12
24 págs. 2,50

Smallville núm. 5
Varios autores
Incluye Smallville #5
40 págs. 3

UNIVERSO DC

Crisis de identidad núm. 2
Brad Meltzer, Rags Morales
Incluye Identity Crisis 3-4
64 páginas 4,95

Outsiders núm. 14
Judd Winick, Matthew Clark
Incluye Outsiders #16-17
48 págs. 3,50

Jóvenes Titanes núm. 13
Geoff Johns, Mike McKone
Incluye Teen Titans #13-15
72 págs. 4,50

Wonder Woman núm. 12
Greg Rucka, Drew Johnson
Incluye Wonder Woman #209-210
48 págs. 3,50

Flash núm. 12
Geoff Johns, Howard Porter
Incluye The Flash #214-215
48 págs. 3,50

CLÁSICOS DC

Clásicos DC: Nuevos Titanes núm. 12
Marv Wolfman, George Pérez
Incluye New Teen Titans 38-40 y Tales of the Teen Titans #41
128 págs. 7,50

Clásicos DC: JLA/JLE núm. 9 (de 18)
Keith Giffen, J.M. De Matteis, Bart Sears
Incluye Justice League Europe #17-19, Justice League Europe Annual 1, Justice League of America Annual 4.
192 págs. 9,95

Clásicos DC: The Question núm. 6 (de 14)
Dennis O’Neill, Denys Cowan
Incluye Detective Comics Annual 1, Green Arrow Annual 1, The Question Annual 1
128 págs. 7,50

Clásicos DC: Kamandi núm 3 (de 5)
Jack Kirby
Incluye Kamandi: The last boy on Earth #17-24
176 págs. 5,50

LÍNEA VERTIGO

Hellblazer núm.12
Jamie Delano, Ron Tiner
Incluye Hellblazer #23-24
48 págs. 3,50

Doom Patrol núm.13
Grant Morrison, Steve Yeowell, Richard Case
Incluye Doom Patrol #43-44
48 págs. 3,50

The Sandman núm.6
Neil Gaiman, Mike Dringenberg, Malcolm Jones III
Incluye The Sandman #11-12
48 págs. 3,50

Predicador núm.5
Garth Ennis, Steve Dillon
Incluye Preacher #9-10
48 págs. 3,50

100 Balas núm.6
Brian Azzarello, Eduardo Risso
Incluye 100 Bullets #11-12
48 págs. 3,50

Y, el ultimo hombre núm.2
Brian K. Vaughan, Pia Guerra, José Marzán Jr.
Incluye Y, the Last Man #3-4
48 págs. 3,50

Los libros de la magia núm.6
John Ney Rieber, Peter Gross, Gary Amaro
Incluye The Books of Magic #11-12
48 págs. 3,50

Transmetropolitan núm.3
Warren Ellis, Darick Robertson
Incluye Transmetropolitan #5-6
48 págs. 3,50

MANGA

20th Century Boys num.21
Naoki Urasawa
208 págs.
7.95
¿Quién es Amigo?
Tras resucitar y arriesgar su vida para salvar la del Sumo Pontícife,
Amigo se convierte en casi una deidad, seguido y respetado por gran
parte de la población mundial. Eso coincide con la segunda pandemia
mundial, la población se encierra en las ciudades, detrás de muros
inexpugnables… Ahora la existencia es más necesaria que nunca,
cuando reaparece el mayor enemigo de Amigo, el que ha estado
temiendo desde el principio…
Nos acercamos al trepidante final de la serie, cuyo último número –
previo al parón anunciado por el autor – verá la luz en 2007.
¿Empezará a desvelarse al fin el gran enigma?

ONE PIECE núm.38
Eiichiro Oda
208 págs.
6,95

DETECTIVE CONAN vol.2 núm. 55
Gosho Aoyama
192 págs.
6,95

NANA num.6
Ai Yazawa
192 págs.
6,95

Dragon Ball: Ultimate Edition núms. 18 y 19 / Bola de Drac: Edició Definitiva núms. 18 i 19
Akira Toriyama
232 págs.
7,95
esenta a una serie de personajes contemporáneos, unidos entre
sí por la música y por unas circunstancias que muestran excelentemente,
mediante la ironía y el humor, algunos tipos de relaciones y hábitos de la
sociedad contemporánea.

BD

Los pitufos núms. 6,7 y 8
Peyo
Incluye Les Stroumpfs et le Cracoucass, Le Cosmoschtroumpf, L’Apprenti Schtroumpfs, Pièges à Schtroumpfs, Roméo et Schtroumpfette
64 págs. 7,95

Els Barrufets núms. 6, 7 y 8
Peyo
Incluye Les Stroumpfs et le Cracoucass, Le Cosmoschtroumpf, LApprenti Schtroumpfs, Pièges à Schtroumpfs, Roméo et Schtroumpfette
64 págs. 7,95

El Príncipe Valiente núms. 20, 21 y 22
Harold Foster
92 págs. 8,95

Iznogud núm. 24: El retorno de Iznogud
Iznogud núm.25: ¿Quién ha matado al Califa?
Goscinny, Tabary
Incluye Les retours d’Iznogud y Qui a tué le Calife ?
48 págs. 7,95

CONAN

Reino salvaje de Conan núms. 20 a 22
Varios
Incluye King Conan # 20 a 22
48 págs. 2,55

La espada salvaje de Conan núms. 43 a 45
Varios
Incluye Savage Sword of Conan 108, 109 y 100
64 págs. 2,75

Conan la leyenda núm. 18
Kart Busiek, Cary Nord
Incluye Conan the legend # 18
24 págs. 2

BIBLIOTECA GRANDES DEL CÓMIC

Modesty Blaise núm.10 (de 10) -Adán y Eva-
Peter ODonnell, Enric Badia Romero, John Burns
Incluye Idaho George, The Golden Frog, Yellowstone Booty, Green Cobra y Eve and Adam
208 págs.
8,95

Escrito por Comic Fill-in a las 12:54 PM | Comentarios (1)

November 4, 2006

Novetats catalanesques: MAUS i MUSCULMAN

mauscatala.jpg

Un parell de cosetes llegides a "La Carcel de Papel". D'una banda, la re-edició del MAUS d'Art Spiegelman en Català (300 págs. BN. Cartoné. PVP:25,00 €), a càrrec d'Inrevés Edicions.
D'altra banda, la ressenya en català que n'ha fet Álvaro Pons de l'edició de MUSCULMAN, també en català i a càrrec de Glénat. Aplaudiments!

Escrito por Comic Fill-in a las 2:50 PM | Comentarios (2)

November 2, 2006

Novetats Ponent Mon

La java bleue
Joann Sfar
PVP: 23€
Data de lliurament: 10/11

Los complots nocturnos
David B.
PVP: 18€
Data de lliurament:17/11

Escrito por Comic Fill-in a las 4:21 AM | Comentarios (1)

Novetats Dibbuks

[nota de premsa en espanyol]


Estoy muy feliz. No sé si habrá algún mes a corto y medio plazo en el que lo pueda decir con tanto orgullo. Coincidiendo con el Expocomic vamos a sacar cuatro novedades que marcarán un hito en nuestra editorial. ¡Seguro! A mi, personalmente, me encantan y espero que los lectores sepan apreciar el esfuerzo editorial realizado.

No sólo traemos a España la famosa y mítica serie Los Innombrables, no sólo editamos el segundo número de Koma, sino que afianzamos nuestra apuesta española sobre seguro: el fantástico maestro Alfonso Azpiri ha confiado en nosotros para editar su nuevo álbum, y Carlos Vermut, flamante ganador del Premio Injuve de este año, se estrena con su primera obra larga.


1.- Los Innombrables. Tomo 1. Shukumeï.
Yann y Conrad. 22 x 29,5 cm. 48 págs. en color. Cartoné al cromo. 12.- euros.

Shukumeï es una misión al mejor estilo Errol Flynn. Un grupo de militares, entre los que están nuestros tres héroes, se interna en la jungla de
Borneo en busca de no se sabe el qué. Encuentran un avión estrellado con algunos supervivientes, y luego… todo se va a paseo. Siempre hay alguien huyendo, perseguido por los policías, por los jíbaros o por los
japoneses.

Humor iconoclasta, violencia gratuita, sexo y una sana falta de respeto
por casi todos los estamentos sociales son los rasgos característicos de
la serie de Los Innombrables. Algunos de sus álbumes cuentan con hasta cinco ediciones diferentes y marcaron e influyeron decisivamente en la historieta francobelga de los años ochenta y parte de los noventa.

Es la serie que dio a conocer a dos grandes autores de la historieta
mundial, al guionista Yann Le Pennetier (Les Eternels, Lucky Luke, Narvalo, Pin-Up, La Tigresa Blanca, Poison Ivy) y al dibujante Didier Conrad (colaboraciones en la revista Spirou, La Tigresa Blanca, Los innombrables y participó en el largometraje de Dreamworks La Ruta del Dorado).


2.- Koma. Tomo 2. El Gran Agujero.

Pierre Wazem y Frederik Peteers. 22 x 29,5 cm. 48 págs. en color. Cartoné al cromo. 12.- euros.

Al final del primer tomo de Koma dejamos a Addidas perdida en el fondo de una chimenea, donde acaba de encontrar a un monstruo impresionante.

Su padre, desesperado, acude a la administración local en busca de ayuda. Nada más lejos. No sólo es despreciado, sino que le detienen y le envían a excavar a un gran agujero, donde se supone se ha encontrado “algo” en su fondo. Todo su afán es escapar.

Mientras, Addidas hace amistad con el gentil monstruo y comienza a aprender la verdad de la vida, “su vida” y la de todos los que conoce unida a la realidad de estas profundidades y estos nuevos seres.

Frederik Peteers es un autor de sobra conocido en España gracias a sus dos grandes obras Píldoras Azules y Lupus. Derrocha siempre una gran emotividad y una fuerte cercanía al lector. De trazo fácil y limpio su dibujo es certero y no se pierde en detalles superfluos para contar la historia, que penetra hasta lo más hondo en cada una de sus páginas.

Pierre Wazem. Guionista y dibujante de éxito. Ha trabajado con multitud de autores de diversos estilos (Zep, Baladi, Tirabosco, Monroe, Peteers…). Suyas son las obras Vert Vietnam, Bretagne, Week-end avec préméditation y Koma, con la que está obteniendo gran éxito en Francia, donde acaba de aparecer el cuatro tomo de los siete previstos.


3.- Xecuencias.

Alfonso Azpiri. 22 x 29,5 cm. 48 págs. en color. Cartoné al cromo. 12.- euros.

“Me considero un ferviente devoto de la historieta, un fanático de algunos dibujantes y un seguidor de algunas obras. Desde mis comienzo en la revista Trinca hasta ahora creo que ha caído bastante agua, personajes como Mot, Lorna, El Bosque de Lump y, otras cosas que he ido haciendo en el transcurso de este tiempo, me han dado suficientes satisfacciones, tanto por publicarlas en España como en casi todos los países y eso me hace seguir en esta loca profesión

Xecuencias es la primera parte de una recopilación de historias cortas publicadas en las revistas de Play Boy y Penthouse. Son relatos que van desde la vida “cotidiana” hasta encuentros de una tercera fase muy especial, o al encuentro, ya clásico, de la Bella y la Bestia. Un erotismo divertido y relajante, que así es como debe ser.

Espero que con este libro lo paséis tan bien como yo lo he pasado dibujándolo”.

Alfonso Azpiri

¿Debería yo añadir algo?

El Editor


4.- El Banyan Rojo.

Carlos Vermut. 17 x 24 cm. 64 págs. en color. Rústica cosido con hilo. 12.- euros.

El Banyan Rojo se desarrolla en la antigua India. El universo de la historia está teñido de una atmósfera mágica y fantástica que bebe directamente del floclore hindú. La arquitectura, las costumbres o una exótica sexualidad se amalgaman con elementos evocadores de la esencia del hombre mismo y del origen de sus miedos más primarios y sus dioses más primitivos.

Los dioses, los monstruos, demonios y seres fantásticos de la historia deben ligar al lector con la representación de la misma naturaleza, con elementos tan básicos como el bien y el mal, la noche, la oscuridad, la muerte… Así, los demonios pueden estar representados por la contradictoria apariencia de un inofensivo yogui, o presos bajo la apariencia de un árbol o un animal de la jungla.

De esta manera la historia permitirá al lector completar un viaje fantástico hasta el corazón de la India y disfrutar de la aventura en estado puro.

Carlos Vermut, premio Injuve de Comic 2006, nos trae una fantástica historia de gansters, de tono fantástico y ambientada en la India. Si ésta es su primera obra, ansiamos por ver qué puede hacer con las siguientes. No le perdáis de vista.

Escrito por Comic Fill-in a las 4:18 AM | Comentarios (1)