November 23, 2005

Altre exemple de com millorar el vostre estalvi tot practicant anglès: “La ascensión del gran mal”

0224075020.02._PE30_SCMZZZZZZZ_.jpgAvui mateix m'ha arribat la meva segona adquisició en la línia del que comentava sobre “Bone”. Mireu, per ara havia comprat quatre volums de l'edició luxosa de Sins Entido, amb la qual cosa havia llegit vora un terç de l'obra completa. Doncs bé, per menys del preu de dos volums en espanyol (despeses postals incloses) ara per fi podré llegir sencera l'obra de David B, ben editada encara que potser no tant si mirem la qualitat del paper, i en anglès. Sí, no cal que em recordeu que la versió original és en francès. És una llengua que algun dia aprendré, paciència. En tot cas, traducció per traducció, pense que el negoci és rodó. A més, hem de tenir en compte que no és previsible que la versió espanyola s'acabe d'editar a curt termini. Calculant un any per cada lliurament, els en deuen de restar cins o sis anys encara. En fi, si voleu un consell, informeu-vos i feu els càlculs vosaltres mateixos.

Per cert, tot açò em fa pensar en l'aldarull que han muntat els d'Astiberri a la seva botiga on-line. Ja sabeu, la retirada dels descomptes per considerar-los un “greuge pels llibreters”, als quals demanaven disculpes. A mi personalment, per part de la que considere una de les millors editorials del Regne d'Espanya, m'hagués agradat llegir també una disculpa referida a qui som en realitat els seus clients, els lectors i no els llibreters. Era ben fàcil, però inexplicablement no ho han fet. Deuen pensar que no podem escollir no comprar, que som el que se'n diu un “mercat captiu”. Genial. Per mi ja poden començar a editar més material autòcton i/o en català (com en el cas de “Blankets”), doncs realment és l'única raó per no comprar les versions originals per internet. A veure si així aprenen a tenir en millor consideració els lectors.

Escrito por Comic Fill-in a las November 23, 2005 5:42 PM
Comentarios

Doncs digues on els compres, que hi farem una ullada. (a veure com estan els preus).

Escrito por Itmar a las November 25, 2005 1:06 AM

No he comentat res perquè hi ha molts llocs on trobar material d'importació, des de llibreries especialitzades normals, fins a llibreries d'internet. Jo personalment estic prou content amb el servei que dóna l'Amazon britànica (www.amazon.co.uk). Això sí, s'ha de mirar que el descompte que et fan compense els costos postals.
Salut!

Escrito por Marc a las November 25, 2005 1:41 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?