November 24, 2005

Programa especial sobre còmic a Punt 2 (televisió valenciana)

logo_encontres.jpgAvui dijous 24, a les 23h en Punt 2, el programa Encontres estarà dedicat al còmic:

EL CÒMIC VALENCIÀ
Encontres dedica el programa d'esta setmana al còmic, un llenguatge que ha sobreviscut al segle passat i que continua oferint formes i continguts nous. Una forma d'expressió artística i de comunicació que sempre ha tingut molta importància al País Valencià, tant des del punt de vista editorial com des del creatiu i artístic .

Lola Johnson i Ricard Bellveser conversaran amb l'historiador Pedro Porcel, Paco Camarasa, l'editor de còmics més important del País Valencià, Núria Vera, de Futurama, la llibreria especialitzada valenciana més antiga, i una artista que publica els seus còmics amb èxit per tot Europa: Ana Miralles.

A més, el programa inclou reportatges al voltant de l'evolució del còmic valencià: l'edat d'or dels quaderns d'aventures, Pumby i Jaimito, la renovació dels 80 i el treball de Salvador Larroca, el dibuixant valencià dels X-Men; una estrella en el món dels còmics dels Estats Units.

Escrito por Comic Fill-in a las November 24, 2005 4:48 PM
Comentarios

Hola!
Es pot veure per internet, a alguna adreça?
Ja saps que el fet de poder veure de manera normal la TV "autonòmica" del veí és un atemptat contra l'unitat d'espanya, i pel sol fet de pensar a fer-ho sóc un "amigo-de-roviretxe"...

Escrito por Quim Bou a las November 25, 2005 9:25 AM

Home, això només si el veí és català. Veure la televisió valenciana és tot el contrari. En fi, a la seva web (www.rtvv.es) pots veure on-line el canal TVVi (internacional), però no he vist que allí facen "Encontres". Per cert, després d'anunciar-ho se m'oblidà gravar-ho, caguen l'ou... ¬_¬U
Salut!

Escrito por Marc a las November 25, 2005 11:33 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?