May 14, 2005

Glénat obre la línia de Manga en Català

catalogo_188.jpgExtret de la web de Glénat:

Glénat llença una nova línia de manga en català per acostar aquest gènere a nous lectors, que podran gaudir-ne a partir d'ara en la seva llengua materna i a l'excepcional preu de 5 €. La sèrie triada per obrir aquesta col·lecció és Inu-Yasha, de Rumiko Takahashi, un dels manga més populars del moment. La versió en castellà d'aquest títol ha estat un veritable èxit de vendes, i és una de les preferides dels otakus arreu del món. La sèrie d'animació del mateix nom va ser emesa recentment pel 3xl.net amb uns índex d'audiència molt respectables. I a Japó, continuen apareixent nous volums d'Inu-Yasha i la saga ja va més enllà dels quaranta llibres. El primer volum d'Inu-Yasha, a la venda el dia 13 de maig tindrà la seva continuació en el segon, d'aparició durant el Saló del Còmic de Barcelona.

Glénat pretèn contribuïr així a la normalització de la llengua oferint el llibre en català a un preu més asequible, trencant la tendència habitual en el sector editorial, de manera que el factor econòmic no sigui un condicionant a l´hora de llegir en la nostra llengua.

INU-YASHA
TAKAHASHI Rumiko
nº1, Serie Oberta, 35 volums.
184p, B/N, Català, 5 €
ISBN: 84-8449-754-3

La sèrie de manga més popular ara mateix arriba finalment als lectors catalans, que estaven esperant la versió d'aquesta deliciosa saga en la llengua de Pompeu Fabra.

Les aventures de la Kagome, una noia actual i el semi-dimoni Inu-Yasha a la recerca d'un objecte de gran poder en un Japó medieval fantàstic compten amb milers de fans arreu del món. La sèrie continua oberta a Japó i les peripècies de la Kagome i els seus companys ja depassen els quaranta volums. Un món màgic i perillós s'amaga dins del pou que hi ha darrera la casa de la Kagome. A l'altre costat hi ha un univers diferent, en el que la màgia és real i on la poderosa Esfera dels Quatre Esperits està en risc de caure en males mans.

Escrito por Comic Fill-in a las May 14, 2005 12:16 AM
Comentarios

Que bueno tener al Comic Fill in en Tebelogs!

Escrito por Marko Ajdaric a las May 14, 2005 6:24 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?