February 15, 2005

LA ESPADA SALVAJE DE CONAN

VV.AA.
Planeta deAgostini, 64p, b/n, 2'75€
(#1 por 1€, #2+3 por 2'75)

Torna el bàrbar, torna la fantasia heroica, l'horror, l'aventura i aquell món de l'antiguitat lovecraftiana sorgit de la ment de R. E. Howard! En definitiva, torna un personatge que ha servit d'excusa per les més variades històries: Conan! Val, ho he d'admetre, tinc debilitat pel cimeri. Però també s'ha d'admetre que per ell han treballat grans artistes i que s'han arribat a fer obres memorables. Algunes de les quals les podeu trobar en “La Espada Salvaje de Conan” (sense anar més lluny, llegiu la segona història del primer lliurament), que en tot cas sol mantenir un nivell acceptable. La revista que ara Planeta ens dóna oportunitat de començar a llegir des del principi, troba el seu sentit en oferir aquestes històries d'”espasa i bruixeria” a un públic juvenil/adult, amb aquell punt més eròtic i violent que quedava reprimit a “Conan El Bárbaro”.

Tampoc és qüestió de valorar ara una col·lecció tan extensa i variada, però això sí, a poc que vos agrade la fantasia estic segur que en aquestes pàgines trobareu una bona lectura. Certament l'oferta de llançament (1€ pel primer número i 2'75 per un pack que inclou el segon i el tercer) és d'allò més seductora. Si no ho teniu clar, només caldrà que cite els autors que hi participen en ells: Roy Thomas (etern guionista), Neal Adams, John Buscema, Alfredo Alcalà...

Marc Pastor i Sanz.
Comic Fill-in

PS: En tot cas, com m'indica Quim Bou amablement, si voleu anar directament a les millors obres que s'han fet amb Conan, vos recomane els volums de "Conan de Barry W. Smith", "Conan y Bêlit", "Conan El Pirata", i els de "Mejores Autores Conan". Tots ells amb una bona edició i una relació qualitat/preu excel·lent.

Escrito por Comic Fill-in a las February 15, 2005 1:59 AM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?