May 27, 2004

MALUKIN CHUKIN

MALUKIN CHUKIN
Patrick Firsch
La Cúpula, Col. Brut, 36pag, B/N, 2'50euros

Nou lliurament autoconclusiu de l'univers “Fuzztoons” amb el qual Patrick Firsch solaça el nostre costat més friki amb el seu particular humor. Aquesta vegada seguim les aventures de Malukin Chukin, el típic personatge màgic que sol haver a tota aventura de rol de “El Senyor dels Anells”. Bàsicament podríem dir que aquest còmic és una sèrie de gags basats en “coses de màgics”, bastant graciosos al meu entendre. Si ets només un poc friki (I quina classe de friki mai ha fet un partideta al “Senyor...”?), segur que coincideixes amb mi. Per cert que en certa manera el protagonista em recorda un poc a Groo, ja sabeu, amb aquella nefasta ingenuïtat tan perillosa per al proïsme.

La realització tècnica, sense contar amb un gran dibuix i tal, també té la seva part positiva en el fet que està perfectament adequada a l'humor. El dibuix és simpàtic, expressiu i amb superdeformes inclosos. I la narració gràfica està molt ben pensada en el sentit de “contar bé l'acudit”, aprofitant els canvis de vinyeta, pàgina, etc.

En resum, un còmic d'humor friki roler amb el qual pots hom pot fer-se uns riures a gust. Si t'has sentit identificat, llavors val molt la pena. En cas contrari simplement deixa'l passar.

Marc Pastor i Sanz
Comic Fill-in

Escrito por Comic Fill-in a las May 27, 2004 1:11 AM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?