January 17, 2007

“Fábulas” i “Bokko”, un parell de propostes

fables18again.jpg“Fábulas” és la sèrie amb la que he tornat a llegir còmics de Vértigo. Té aquella flaire tan agradable al “Sandman” de Gaiman però està molt més relaxada en quant a pretensions textuals. Hi ha més joc i menys retòrica, tot i que amb això no vull dir que siga millor (que no ho és). En tot cas és una sèrie entretinguda. La qüestió és que, com potser us ha passat a uns quants, amb tot el tema del boicot enquistat a les edicions que Norma feia de DC, doncs no m'he pogut fer amb els primers episodis. Sort que avui en dia hi ha mitjans per llegir-los, no sé si m'enteneu. Però clar, com a bon friqui patisc del mal del completisme i això de que em falten volums no em fa cap gràcia. bokko_v01_med.jpgLa qüestió és que els de Norma sembla que estan quasi tots venuts o desparellats, així que dic jo, Planeta, què tal una re-edició?

D'altra banda, ara que parle de propostes de re-edició, una sèrie manga que no s'ha editat ni en espanyol ni en català (em sembla que només en francés) i que he pogut llegir en anglès, gràcies a la feina d'un grapat de friquis americans, és “Bokko” (“Stratege”). És un manga històric en onze volums sobre la Xina dels guerrers de xiang molt i molt recomanable. De fet, impressionant. Tant de bo algú l'edite per aquí, i si pot ser en català millor! Ho deixe caure...

Escrito por Comic Fill-in a las January 17, 2007 2:10 PM
Comentarios

Creo que el comentario que haces sobre Fábulas es muy acertado. Es una serie nada pretenciosa y muy entretenida, sí señor. Y yo apostaría a que Planeta la reeditará, tal vez en el mismo formato que está reeditando Sandman o Predicador.

Escrito por el tio berni a las January 17, 2007 3:00 PM

Gràcies, però home, tampoc va editar tant Norma, i espere que no tarden tant en reeditar-ho com amb Sandman i Hellblazer!

Escrito por Marc a las January 18, 2007 1:19 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?