October 9, 2006

Estalviar misèria...

Amb la pasta que es pot arribar a gastar un friqui mitjà (estadística de barra) i encara estic per veure algun llibreter que se li acudisca per si sol dir-me allò de “t'arregle el preu”. Vinga home, si fins i tot al mercat t'ho fan pel que costa un enciam! Doncs res. Parle pel que veig ací a València, on botigues en sobren en quantitat i qualitat. La cosa és que l'altre dia vaig anar a parar a aquell pou de perversió que és la FNAC i vaig veure la nova i flamant secció de còmic. De fet l'han deixada d'allò més presentable, amb el seu mostrador (hi haurà encarregat i tot?) i una bona pila de prestatgeries per classificar-ho tot amb un cert trellat. Res que no existís a Barcelona o Madrid, per cert. Bé, el cas és que, sincerament, no m'agrada massa comprar a la FNAC (altre dia parlaré del tema) i menys llibres i còmics, sovint massa “manipulats”.
porquet.jpg
Nogensmenys, em vaig sorprendre a mi mateix a la caixa amb un grapat de lectura friqui. La qüestió és que estaven en bon estat i amb el típic descompte d'aquest comerç, que em pense que és un 5%. L'estalvi és miserable, certament, però de mica en mica s'omple la pica! La qüestió és que jo abans anava a les botigues i fins i tot pagava en efectiu (si pagues amb targeta, el banc es queda un percentatge), però escolteu, em sembla que estic fent l'imbècil si no hi ha “quid pro quo”. Està clar que hi ha coses per les que inevitablement has d'anar a una llibreria especialitzada. Però, un servidor de vostès, d'ara endavant passarà per la FNAC primer a fer-hi una ullada.

Per cert, tot això em recorda la situació d'abandonament que pateix la secció de còmic de “La casa del llibre”. Una llàstima doncs és una llibreria que fa interessants descomptes amb diversos carnets. El més fort, el 10% amb el del sindicat. Però com que l'oferta és tan pobra, últimament ja ni m'acoste a fer-hi una ullada als còmics quan passe per allí. En tot cas, estimats lectors, estarem d'acord en que el més saludable és passar-se per la biblioteca. Aprofitem mentre encara existeixen com a tals, amb permís dels botxins de la SGAE...

Escrito por Comic Fill-in a las October 9, 2006 7:56 PM
Comentarios

Jo compro en una botiga, Comics 22 de Girona, on ténen el típic carnet de fidelització: et fan un 10% de descompte "retrassat". Quan emplenes la targeta (20 compres), ho sumen tot i et regalen un val per comprar a la mateixa botiga per valor d'un 10%.
Això si... tot i que no és gaires cops a l'any, quan fas el recompte... i et regalen 60 euros, no pots evitar pensar amb el que t'has gastat...

Escrito por Quim Bou a las October 10, 2006 8:42 AM

Atenció perquè a València també hi ha una botiga especialitzada que fa una cosa semblant a la de Girona: Manhattan (al carrer de Troia) Ja que aneu a l'FNAC podeu passar-hi, perquè està al costat. És l'única que fa un mínim de descompte i està ben servida de novetats i algunes ofertes.

Escrito por Jaume a las October 10, 2006 1:08 PM

Sí, la conec. No té massa fons, però preguntaré igualment. A més, ara em queda prop. Gràcies!

Escrito por marc a las October 11, 2006 2:13 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?