September 20, 2006

Una disculpa per Álvaro Pons...

Tot i el meu desacord amb ell respecte al tema de l'edició rectificada d'Agujero Negro, això no em donava permís per obviar certes normes d'elemental civisme. Reconec que per la meva banda l'assumpte se n'ha eixit de mare sense cap trellat. Al final, són només còmics. I definitivament no hi ha dret que una persona haja de suportar certes coses només per tenir un bloc on expressar les seves opinions. Per tant, voldria demanar disculpes públicament a Álvaro Pons, així com reconèixer la feina que fa dia a dia a La Cárcel de Papel.

Escrito por Comic Fill-in a las September 20, 2006 4:47 AM
Comentarios

Què fort! Tampoc no li has dit tant. Què passa, que tan pegat un toc o què. He, he, he. Vés amb compte que no viviu tan lluny. Home, no és cap mentida que l'Alvaro ha esdevingut el gurú comicaire per exel·lència a la blogsfera, voluntàriament o involuntàriament (trobe que la segona opció). En fi, però els de La Cúpula estan fatal, jo ja no compre res d'ells fins que no passen unes setmanes des que isca l'edició per si hi ha sorpreses (n'hi ha hagut massa enguany).

Escrito por jaume a las September 20, 2006 1:36 PM

Sí, exacte, ha vingut la "friquigestapo" a visitar-me... no et dic! Va, home, per favor. El que ocorre és que la cosa se n'havia eixit de mare (no sé si coneixes la història sencera) i Álvaro s'havia mostrat ofés, i amb raó. I això no és el que jo vull. I no tinc vergonya a disculpar-me, cosa que no vol dir que compartisca la seva postura. Ni per suposat que demane disculpes a La Cúpula (només faltava).

Escrito por marc a las September 20, 2006 3:23 PM

Tranquil home, tampoc no cal fer-ne un drama, sols pretenia llevar marro a l'afer. Em sembla molt bé demanar disculpes, cosa que molta gent no fa hui dia. En qualsevol cas jo no pense tornar l'edició. Jo vaig ser dels que la va comprar al Saló del Còmic, i quan me'n vaig assabentar, de l'error de la pàgina, vaig posar el crit al cel i vaig enviar un correu a La Cúpula. Ells, amables, en van dir que anara a qualsevol llibreria que me'l canviarien. Però, després d'un temps, quan ha eixit l'edició corregida i tot este embolic que sembla que a fet trontollar els ciments mateixos de la indústria, he decidit tindre l'edició amb l'error i descarregar-me el full que falta.
Ja no vaig tornar, l'any passat, l'edició en català de l'últim Astèrix, el de l'error gramatical a la portada, i ara m'han dit que està esdevinint un exemplar de culte. Com que les llibreries el retiraren ràpidament... doncs som pocs el que el tenim.

Salut i euros

Escrito por jaume a las September 20, 2006 8:16 PM

Moltes gracies, Marc.
I també tens que perdonarme tu, que potser que hi haja focalizat en tu tota la cremada de la setmana...

Escrito por Álvaro a las September 21, 2006 10:46 PM

Això dóna gust, i no els mals rotllos que es gasten en alguns forums.

Escrito por Itmar a las September 22, 2006 12:48 AM

Cap problema, tinguem la friquisfera en pau ^_^U
Salut!

Escrito por marc a las September 26, 2006 11:12 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?