September 15, 2006

Maqui Edicions publica en català ORN, de Quim Bou

orn-catala.jpg

Es tracta d'un edició integral que inclourà totes les histories publicades per Dude, a més d’una història inèdita. Així ho han fet saber:

Imagina’t un món a on les persones tinguessin cap d’animal. Imagina’t un món fantàstic a on no hi haguessin bèsties domesticades o salvatges, sinó insectes gegants. Imagina’t aquest món sense els nostres insectes, només amb uns minúsculs humans prehistòrics que es fiquen per qualsevol forat i roben el blat del graner.

Aquest conjunt d’històries més o menys independents entre si, però sens dubte entrelligades serveixen per presentar-nos a Orn, un gos d’atura rodamón i un guerrer d’allò més pacífic. Tant amb les seves d’èpiques aventures com amb les situacions corrents us endinsareu en el seu món, d’on probablement no voldràs escapar-ne mai més.

Aquest Integral constitueix el compendi de totes les histories d’Orn publicades fins el moment. També hi trobareu una història inèdita que ens presenta a Irata, un nou personatge i unes quantes sorpreses més per a tots els seguidors d’aquest còmic.

17x24cm. 276 pàgines amb 12 pàgines a color. Preu: 19'95 €. A la venda el setembre del 2006

A més, també anuncien un joc de rol ambientat en l'univers d'Orn. Més informació a la seva recentment inaugurada pàgina web.

ACTUALITZACIÓ: Podeu trobar pàgines de mostra en PDF a la web de Quim Bou, concretament en aquesta secció.

Escrito por Comic Fill-in a las September 15, 2006 11:09 PM
Comentarios

Espero que arribi a totes les llibreries.

A Barcelona va ser difícil trobar fins i tot les edicions en català de Recerca (que ja han pasat a millor vida).

Compra segura pq les edicions de DUDE ls tinc repartides entre nebots.

Escrito por ET a las September 16, 2006 11:34 AM

Bones!
Aquesta era la sorpresa que us volia fer... l'Orn en català! :) A veure si la cosa no acaba aquí... (hi som pel tros).
La compra es farà directament via internet! Per tant, només les llibreries que facin un encàrreg en tindran. És una mica estrany, però també és una manera d'arribar directament a la gent. De totes maneres, encara no es pot comprar... t'has avançat uns dies a la noticia! Carai, carai...

Escrito por Quim Bou a las September 16, 2006 9:56 PM

Ei, Quim, ja m'ho semblava que aquesta era la sorpresa ja ^_^ (Els xics de l'editorial m'han donat el "xivataso"). Em sembla genial, i el cas és que el material demanava un integral. I per cert, ànim amb això de vendre-ho per internet, que de vegades pense que vivima al segle XVIII!
Salut!

Escrito por Marc-webmaster a las September 17, 2006 5:30 AM

Compra imprescindible!!!!

Escrito por Lupus Signatus a las September 18, 2006 9:17 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?