June 26, 2006

HOMUNCULUS #3

homunculus3.jpgHideo Yamamoto
Ponent Mon, 208 pàgines, b/n, 10€

Tercer lliurament d'aquest seinen manga del que ja havia parlat anteriorment. Continua l'autor aprofundint en la seva idea inicial i ho fa, i això és el més destriable, de manera entenedora. És a dir, tot plegat és allò que comunament anomenem una “palla mental”, però el fet és que té sentit. I quan un autor de seinen manga s'esforça per dotar de coherència i contingut el seu guió, i el desenvolupa amb la intenció de fer entrar el lector al seu joc, això és d'agrair. humunculus3-04.jpgSobre tot si ho comparem amb altres manga de l'estil on es solen deixar massa coses a la socorreguda “interpretació del lector”.

Quant al lliurament tercer en qüestió, la tensió prové d'un vell conegut: el sexe. Certament no és estrany en un còmic relacionat amb el món de la psicologia. I tractant-se d'un còmic japonès, tampoc ho és la inclusió del personatge de la típica escolar amb uniforme. Veurem on ens porta la imaginació poc convencional de l'autor. La imatge de l'esquerra parla per si sola. En tot cas, Yamamoto sempre dóna la sensació que s'està guardant asos a sota la màniga.

Poca cosa més cal afegir sobre aquest manga, a banda de constatar la bona direcció del seu desenvolupament i refermar-me en la seva recomanació.

Escrito por Comic Fill-in a las June 26, 2006 6:20 PM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?