June 6, 2006

Saló del Còmic de Barcelona 2006

FICOMIC_catala.jpg

Escrito por Comic Fill-in a las June 6, 2006 2:19 PM
Comentarios

Bones!
Aquest any hi passaré només el dijous. Hi ha una xerrada sobre autors a l'extranger que pot ser interessant.
La resta... Suposo que les exposicions estaran bé, però... per comprar còmics i carretejar-los amunt i avall, ja tinc una botiga més a prop...

Per cert, només la gent de poble que sabem com marquen les vaques (amb aquelles anelles a les orelles) som els qui ens fa cosa dur aquell coi de braçalet...?

Salut!
Quim (cada dia més iaiu malcarat)

Escrito por Quim Bou a las June 7, 2006 9:47 AM

Hahaha... eixa moda de "marcar-nos com a vaques" em sembla que l'han treta dels festivals de música, però el cas és que resulta bastant ridícula. Altra opció és el cuny de les discoteques, costum que ara també tenen a les biblioteques universitàries en època d'examens (com a mínim a València).
I sí, al final, tot i que ho intenten, allò és més que res una enorme i descomunal llibreria especialitzada. En fi, altra vegada serà.
Salut!

Escrito por marc a las June 8, 2006 11:22 AM

Sí.. A veure, suposo que també està bé que hi hagi un Saló especilaitzat en ventes al públic, acompanyat d'unes quantes exposicions i xerrades. Hi ha d'haver de tot!
El més interessant, com a autor, és fer una ullada al que es publica en general, i sobretot, veure gent que només veus al saló.
Però per mi, amb un dia (ahir dijous) ja n'hi ha prou.
Salut!

Escrito por Quim Bou a las June 9, 2006 9:10 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?