April 18, 2006

Norma publica PERSÈPOLIS (EDICIÓ INTEGRAL EN CATALÀ)

Norma informa:

PERSÈPOLIS (EDICIÓ INTEGRAL EN CATALÀ) 01202700001_g.jpg

Marjane Satrapi
Norma Editorial, 360 pag, B/N, 24€

"L’aclamada Marjane Satrapi, guardonada amb el Premi Autor Revelació del 2001 i Millor Guió del 2002 al Festival Internacional d’Angoulême, ens ofereix un relat autobiogràfic sobre la seva infància a un Iran que viu amenaçat pel terror d’una gran guerra. La seva gran càrrega emotiva, crítica i irònica han convertit Persèpolis en un còmic de referència dins el panorama mundial.

L'aparició d'aquest volum integral en català demostra la importància que ha tingut Persèpolis, el primer còmic iraní de la història i un dels pocs realitzats per una dona. Amb aquesta obra Marjane Satrapi va aconseguir, a part de nombrosos i prestigiosos premis, que la historieta transcendís a la societat d'una manera espectacular i es convertís en un símbol de tolerància i llibertat."

Més informació i pàgines interiors aquí.

Escrito por Comic Fill-in a las April 18, 2006 1:21 AM
Comentarios

Sí. He picat. Els catalans som així, acostumats a pagar dos cops per la mateixa cosa, no he dubtat a comprar-me aquest còmic. M'agrada que s'hagi reeditat en català, però més m'haguès agradat que s'edités en català. Però és clar, si tens un públic acostumat a comprar dos cops el mateix còmic...

Escrito por Quim Bou a las April 18, 2006 9:07 AM

Que bé, que bé, gran notícia :)

Escrito por simkin a las April 18, 2006 12:28 PM

Quim, eso no es una reedición, sino una edición completamente diferente de la castellana. Y por cierto, mucho más barata.
I un castellà que no entengui el català què? Paga més? Ho trobas just?
No, si al final la cosa es quejarse... y en éso no hay quien nos gane.

Escrito por Hator a las April 18, 2006 3:00 PM

Certament aquesta edició catalana té una bona relació qualitat/preu, molt millor que la castellana. Jo la compraré i em "desfaré" del que ja tenia, fàcilment regalable.
Hator: Norma edita en català només per fotre. Content? Au doncs... ¬_¬U
Salut.

Escrito por Marc a las April 21, 2006 12:45 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?