September 14, 2005

Pròximes Novetats de Ponent Món

Novetat Octubre

Free Image Hosting at www.ImageShack.usHOMUNCULUS vol. 2 - Hideo Yamamoto - 200 pàgines - PVP 8,95€ - ISBN: 84-96427-20-X

12,65 x 18,00 cm amb sobrecoberta - Data de lliurament: 17/10/05.

Susumu Nakoshi deu decidir a quin dels dos mons pertany: al parc on viuen els indigents o al luxe dels gratacels. Però els seus recentment adquirits poders, que li permeten veure al homúncul que s'amaga en l'interior d'alguns de nosaltres, li seran d'ajuda per a això o li conduiran irremissiblement a la bogeria, en un món en el qual no pot distingir el que és real del que no ho és?

Novetats Novembre

Free Image Hosting at www.ImageShack.usHOMUNCULUS vol. 3 - Hideo Yamamoto - 208 pàgines - PVP 8,95€- ISBN: 84-96427-21-8.

12,65 x 18,00 cm amb sobrecoberta - Data de lliurament: 14/11/05.

Utilitzant a Susumu Nakoshi com conillet d'índies per als seus estudis sobre trepanació, Manabu Itô pretén descobrir el que no s'ensenya en la Facultat de Medicina. L'estudi del ser humà, més enllà de la carn i l'os. Susumu Nakoshi no està molt segur dels efectes que això tindrà, ja que obrir un forat en el teu front no sembla ni molt segur, ni molt saludable, però necessita els diners per a recuperar el seu cotxe, el seu únic amor; a més, 700 mil iens li sembla un bon preu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usEL SOLAR DE LOS SUEÑOS - Oda Hideji - 196 pàgines - PVP 12,50€ - ISBN: 84-96427-22-06.

17 x 24 cm amb solapes - Data de lliurament: 21(o 28)/11/05.

Renei estudia Belles Arts a Tòquio i intenta trobar el seu propi estil pintant enigmàtics llenços. Per altra banda, manté una ambigua relació amb Koga, el seu professor de la facultat, 20 anys major que ella.

Davant de l'apartament de Renei, hi ha un misteriós solar que li desperta misteriosos records. Afeblida per la seva recerca artística i la seva insatisfactòria relació amb Koga, Renei sofreix malsons i li costa cada vegada més separar la realitat del món oníric, al que crida "el món de û"...

Quan Kaya, una amiga que s'havia suïcidat, reapareix per a convidar-la a reunir-se amb ella en aquest somni, part per a descobrir aquest univers paral·lel que li atreu irresistiblement.

El Solar dels Somnis serà editat simultàniament en espanyol, francès, japonès, anglès i italià. Al costat del llibre Japó, inaugura una nova col·lecció d'obres internacionals amb sentit de lectura d'esquerra a dreta realitzades per alguns dels millors autors de còmic japonesos i europeus.

Novetats Desembre

Free Image Hosting at www.ImageShack.usJAPON - 17 autors - 256 pàgines - PVP 16,00 € - ISBN: 84-96427-17-X

17 x 24 cm amb solapes - Data de lliurament: 5/12/05.

17 autors (9 francesos o francòfons i 8 japonesos o residents a Japó) reunits en un sol llibre, una col·lecció d'obres curtes realitzades amb total llibertat per a descriure Japó. Amb aquest objectiu, cadascun dels autors francesos va passar dues setmanes en una ciutat diferent de l'arxipèlag nipó (Joann Sfar a Tòquio, Emmanuel Guibert en Kioto, Nicolas de Crécy en Nagoya, etc.) per a produir des d'allí les seves noves obres.

Els autors japonesos parlen del seu poble natal, del seu lloc o regió de residència (Kazuichi Hanawa, Hokkaido; Jiro Taniguchi, Tottori; Daisuke Igarashi, Iwate; etc.) en una sèrie d'originals relats plens de sorpreses que ofereixen una imatge de Japó que mai hem vist abans.

Japon - que serà publicada simultaniament en tot el món en cinc idiomes (japonès, francès, espanyol, italià i anglès)-, al costat del solar dels somnis de Hideji Oda, inaugura una nova col·lecció d'obres amb sentit de lectura d'esquerra a dreta realitzades per alguns dels millors autors japonesos i europeus.

Col·laboren (en ordre alfabètic) : Moyoko Anno, Aurélia Aurita, Frédéric Boilet, Nicolas de Crécy, Étienne Davodeau, Little Fish, Emmanuel Guibert, Kazuichi Hanawa, Daisuke Igarashi, Taiyo Matsumoto, Fabrice Neaud, Benoît Peeters, David Prudhomme, François Schuiten, Joann Sfar, Kan Takahama i Jirô Taniguchi.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usLA ÉPOCA DE BOTCHAN vol. 4 - 144 pàgines - Grandària: 15 x 21 cm amb solapes - PVP: 10,00€- ISBN: 84-96427-19-6 -

Data de lliurament: 5/12/05.

Jirô Taniguchi uneix el seu talent a un sòlid guió de Natsuo Sekikawa per a presentar-nos amb "La época de Botchan" un fresc de la societat japonesa de finals de l'era Meiji, quan el país començava la seva obertura a occident. El que, en mans d'altres autors, podria haver estat un llibre de text il·lustrat esdevé en un relat adult de gran interès artístic i històric.

L'escriptor Sôseki Natsume, que sofreix de neurosi a causa del xoc cultural, concep com resposta als reptes el seu temps el que serà la seva nova novel·la, Botchan. Al costat d'ell, desfilen per les pàgines de l'obra altres cèlebres personatges de l'època que van retratant la situació política, social i cultural del que, probablement, fora el moment més important en la Història de Japó.

Escrito por Comic Fill-in a las September 14, 2005 2:30 PM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?