August 13, 2004

LA GRAN REVELACIÓN

Yoshihiro Tatsumi
Ponent Món, 150 pag, B/N, 12'50 €

En poc temps hem pogut llegir dos volums amb recopilacions d'històries de Yoshihiro Tatsumi, un publicat per La Cúpula i aquest que ens ocupa, publicat per Ponent Món. Els dos, lògicament, son tan semblants que pense que el millor és que llegiu la crítica de “Infierno” [aquí].

Ja ho heu fet? Bé, ara només afegiré un parell de coses. Primer, que els pocs excessos gràfics que apreciem, de tipus expressionista, transmeten per sobre de tot un interès humanista. I segon, el fet que, com a quasi totes les bones històries, els elements simbòlics arriben a ser claus, compensant fins i tot l'aparent manca de “final” de les històries. A més, cal dir que a “La Gran Revelación trobarem sis històries completes i més llargues i desenvolupades que a “Infierno”.

En qualsevol cas, si vos ha agradat “Infierno” vos agradarà aquest “La Gran Revelación”, un còmic per adults que val la pena llegir. D'altra banda, com ja vos podeu imaginar, l'edició de Ponent Món és decididament millor, està feta en sentit de lectura oriental i compta amb una cronologia de l'autor. Bon profit!

Marc Pastor i Sanz
Comic Fill-in

+Info e imágenes en www.ponentmon.com

Escrito por Comic Fill-in a las August 13, 2004 5:54 PM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?