August 3, 2006

TRAVIS #3: LA TARÁNTULA

travisn03.jpgFred Duval, Christophe Quet, Ludwing Alizon
Recerca Editorial, 148 pag, color, 12'95€

(Inclou els lliuraments de l'edició francesa “Travis 6.1: Le Hameau des Chenes”, “Travis 6.2: Topkapi” i “Travis 7: La Tarentule”)

Continuen les aventures de Travis enmig d'una història de gust absolutament ciberpunk. S'ha de reconèixer que aquesta sèrie té un guió que, cercant en tot moment l'entreteniment, sap mantenir les seves virtuts a l'altura de les seves pretensions. Les històries es van tancant i tanmateix sembla que la trama principal que les recorre es manté ben viva i coherent per justificar un nou lliurament. D'altra banda, sembla que la publicació de tres àlbums seguits per part de Recerca afavoreix aquesta sensació.

Això sí, el punt més fluix continua essent un dibuix que, pel que puc suposar, fa fugir a primer cop d'ull massa del públic al que sembla anar dirigida la sèrie, més ample del que sembla. De tota manera, és més una qüestió d'estil poc atractiu que d'efectivitat narrativa, atmosfèrica i, molt important, de disseny del món en general. De fet, una vegada superada aquesta mala primera impressió, la lectura resulta senzillament divertida. En fi, un còmic amb el que passar una bona estona aquests dies de calor infernal.

Escrito por Comic Fill-in a las August 3, 2006 12:44 AM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?