May 6, 2006

País Valencià, Sí!

banner02.gif

Escrito por Comic Fill-in a las May 6, 2006 11:08 AM
Comentarios

Per Sempre, mes que mai, País Valencià

Escrito por Shadow_of_Terror a las May 6, 2006 3:45 PM

País Valencià, NO, gràcies. Així ho pensa la majoria del valencians. Ja en tenim prou de nacionalismes a Espanya per promoure'n un altre.

Escrito por Mitxo a las May 6, 2006 5:51 PM

Mitxo: et refereixes a l'espanyol?
Avui hem tingut, al meu poble, el representant del grup polític més nacionalista de tots: el senyor Rajoy ...
Home, m'ha emprenyat que vinguès (té tot el dret del món a venir, però el mateix que jo d'emprenyar-me). I m'ha fet gràcia fotre-li quatre crits: "Estatut no, independència sí!" ... Ha, ha! Ja sé que a ell li rellisca, però ens ha ben sentit. Es veu que els 10 guardaspatlles no poden aturar els crits... XD
Llàstima que ha vingut mig de secret i ens n'hem enterat quan ja era aquí. Sinó, podríem haver-nos fet fer samarretes amb helicòpters seragrafiats... XD XD XD
Salut d'un valencià del nord!

Escrito por Quim Bou a las May 6, 2006 9:25 PM

Mixto, això no és cap forum, però gràcies per la teva opinió i sobre tot per escriure-la en català. Per cert, llig el manifest, potser hi estàs d'acord en els fets en concret denunciats, més enllà de la teva posició política.
Quim, són les festes al teu poble o què? Bou embolat, Rajoy, discomòbil... ^_^U Ara, si el que vols és cridar-li a un peix gros, passa't per València quan vinga el Sant Pare... de segur que no diu res en valencià.
Ah, a tot açò, com que he treballat no he pogut anar al a mani.. ahem... ¬_¬U

Escrito por Marc a las May 6, 2006 10:12 PM

Perdoneu si la meua opinió ha molestat algú; jo soc de la opinió que quan hom té les idees més clares es quan més cal donar opinions de signe contrari. Un últim comentari, sense cap intenció de començar cap debat polític: no entenc com aquells que es consideren nacionalistes, quan es tracta de desprestigiar els del Partit Popular per la seua idea d’Espanya, allò pitjor que poden dir d’ells és precisament que son uns… nacionalistes.

Escrito por Mitxo a las May 7, 2006 5:24 PM

Mitxo: crec que tothom pot dir la seua, i ni la teva ni la meva opinió han de molestar a ningú. Poden agradar o no, estar-hi a favor o en contra, però molestar... vaja, crec que tots els que som aquí podem dir la nostra opinió sense problemes. I sense cap ganes de continuar el debat polític: és que jo no sóc nacionalista, sóc independentista. De totes maneres, si algú que no para de criticar una opció política legitima (adjentivant-la de maneres tan falses com negatives) , resulta tremendament irònic que ell es comporti de la mateixa manera. Jo, si més no, els critico per falsos i caragirats: són nacionalistes, i dels perillosos, perquè són nacionalistes dels que pensen que perquè la seva nació s'en surti, han de fer desaparèixer les altres.
Apa! Salut!

Escrito por Quim Bou a las May 7, 2006 7:55 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?