April 28, 2006

KONRAD & PAUL vol.2

konradypaul2.jpgRalf König
La Cúpula, 50 pàgines, b/n, 7'50€

Per les raons que siga, el fet és que des que La Cúpula va deixar de publicar la seva mítica revista “El Víbora”, està editant més i millor material. Precisament una de les raons que jo tenia per seguir comprant-la eren les pàgines del “Konrad & Paul” del senyor Ralf König que ara trobem en aquest recull.

No sé si realment cal presentar aquest discret geni alemany. Milers de còmics venuts des de “El condón asesino” fins “Podéis besaros”, passant per “Huevos de Toro” o “Superparadise”, parlen per si mateixa. Tampoc sé si cal repetir de nou que el senyor Ralf König té la virtut de transcendir l'estret món dels lectors de còmic així com el del seu públic obvi, els gais. Tot és igual, perquè és ben fàcil enganxar-se als seus personatges i les seves històries. En aquest cas, les vivències d'una parella de fet com Konrad i Paul serveixen d'excusa per un bon grapat d'històries d'humor quotidià.

Si encara no heu descobert aquest autor, aquests volmums són una bona manera d'apropar-s'hi. Podreu llegir el famòs acudit de les galetes de “xocolata”, o fins i tot deixar caure una llagrimeta. Bon profit.

Escrito por Comic Fill-in a las April 28, 2006 7:35 PM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?