March 31, 2006

II Jornades sobre Còmic de Castelló, el 4, 5 i 6 de maig

ComiCS_06 informa:

Les segones jornades sobre còmic a Castelló es consoliden com un dels esdeveniments comiquers de major importància a tot el País Valencià.

L'Associació Freaks In Black i el col·lectiu Fanzone, amb el suport i patrocini de la UNIVERSITAT JAUME I de Castelló i la col·laboració de l'Aula de Cinema, així com de Caixa Rural Castelló, organitzen comiCS_06, II Jornades sobre Còmic de Castelló. L'esdeveniment, que tindrà lloc durant els dies 4, 5 i 6 de maig en la capital de la Plana, té la fi de difondre l'afició pel món de la vinyeta i donar-lo a conèixer com alternativa d'oci i mitjà d'expressió creatiu.

Entre els actes hi haurà taules rodones sobre diferents temes d'interès general entorn del món del còmic i xarrades a càrrec de reconegudes personalitats en la matèria, tant d'àmbit nacional com internacional, així com trobades i rodes de signatures amb els autors convidats. També s'organitzarà una zona de trobada, amb la participació de diverses editorials, autors novells i publicacions independents, que estarà activa al llarg de totes les jornades, així com un taller d'iniciació a la creació de còmic, a càrrec de Otracosa Còmics, i una exposició sobre el còmic en l'entorn més pròxim de la província.

Tant els organitzadors d'aquest acte com els seus patrocinadors aposten altre any per l'èxit d'aquesta convocatòria després de la gran participació de tota la ciutat durant la convocatòria passada en la qual van participar al voltant de 600 persones.

Tots els actes seran d'entrada lliure i amb caràcter gratuït, dirigint-se tant al públic general que puga sentir curiositat cap al còmic com a l'afeccionat als còmics.

Més informació i actualitzacions a la seva web: www.comic-cs.com [en_català]

Escrito por Comic Fill-in a las March 31, 2006 11:17 AM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?