February 10, 2006

Novetats de Planeta DeAgostini per Febrer

modestyblaise01g.jpg Al febrer Planeta inaugurarà una nova etapa en la sèrie de Vértigo ANIMAL MAN, a càrrec de Jamie Delano. També coneixerem el desenllaç de DC: THE NEW FRONTIER i el nou lliurament del "The Final Conflict" de FANHUNTER. A la seva "Biblioteca de Clásicos del Cómic" arriba, a més, l'agent secreta MODESTY BLAISE. Així mateix, aprofiten per puntualitzar que, finalment, l'eixida del manga "La canción del sueño" tindrà lloc durant el mes de març.

Aquest mes no hi ha catàleg en PDF, però podeu trobar el llistat complet i tota la informació sobre les novetats a la seva web.

Escrito por Comic Fill-in a las February 10, 2006 8:07 PM
Comentarios

Hola! Sóc comentarista de còmics en un setmanari osonenc (hi faig una secció mooolt petita, de mitja columna) i només volia dir-vos que acabo de descobrir aquest blog i que és genial! Molts ànims i endavant!

Escrito por Comentacòmics a las February 13, 2006 1:15 AM

Gràcies pels ànims! Si tens cap enllaç per donar a conèixer o necessites res, només has de dir-ho.
Salut!

Escrito por Marc (webmaster) a las February 13, 2006 1:20 AM

És el tercer intent que faig, a veure si ara el missatge queda gravat... Que acabo de descobrir el blog i m'encanta! Sóc comentarista de còmics en un setmanari comarcal, i m'ha fet molta il·lusió trobar una veu tan exhaustiva com la vostra per Internet; jo només puc dedicar unes poques hores a la setmana a preparar els meus artices, i trobar una pàgina actualitzada diàriament és una passada! No us enganyo si us dic que vindré sovint, per aquí!

Escrito por Johnny a las February 13, 2006 1:30 AM

És un error comú degut a la memòria caché del navegador. La pròxima vegada el que has de fer per comprovar si el teu comentari ha arribat és recarregar la pàgina. De tota manera, rarament falla el formulari de comentaris.
Salut i gràcies de nou ^_^U

Escrito por Marc (webmaster) a las February 13, 2006 4:44 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?