September 26, 2005

SEXY GUN #2: LA SQUAW

sexy_gun_2.jpgFréderic Brrémaud, Mathieu Reynès, Valérie Vernay
Recerca, 52 pag, Color, 5'50€

“Per fi altra nova aventura de les Sexy Gun. A la recerca d'un oblidat tresor indi, les forajides més sexys del Llunyà Oest es veuen embolicades en la matança d'una tribu… i en el camí de la venjança de l'única supervivent… La Squaw!”

El segon lliurament d'aquesta sèrie al més pur estil franc-belga és una divertida història feta amb molt d'ofici i encert. Sota el reclam d'unes protagonistes atractives i lleugeres de roba, s'amaga un guió que segueix la tradició asteixiana que mescla aventura amb humor. I val a dir que ho fa encertadament, amb una estructura d'allò més clàssic i amb els objectius d'entreteniment ben clars.

El dibuix, per la seva banda, segueix exactament el mateix camí d'ofici i encert. Amb bones dosis de caricatura i dinamisme i un bon treball de caracterització, documentació i color. Així mateix, la narració gràfica, també d'excel·lent factura i d'allò més clàssica i efectiva en la seva transparència, permet reafirmar la bona qualitat d'aquest àlbum.

En conclusió, un bon còmic que val la pena llegir per diversió. Sens dubte es fa del tot recomanable especialment si sou amants del vell còmic europeu, però en tot cas pel preu de l'edició tothom pot donar-li una oportunitat.

Marc Pastor i Sanz.

[Pàgines interiors aquí]

Escrito por Comic Fill-in a las September 26, 2005 1:10 PM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?