June 18, 2005

TIERRA DE SUEÑOS

tierradesuenos.jpgJiro Taniguchi
Ponent Mon, 200p, b/n, 14€

Jiro Taniguichi és un autor tan personal que jo diria que el seu nom comença a funcionar com a sinònim de gènere, el gènere “Taniguchi”. Autor poètic, que estima els personatges i de gran sensibilitat per les petites coses de la vida, que en definitiva són les importants (per molt tòpic que semble), és capaç de fer una bona història de les anècdotes més intranscendents.

En aquesta ocasió, ho demostra amb tres històries lligades sobre adopció de mascotes, la primera sobre un gos vell, la segona sobre una gata que serà mare, i la tercera sobre una neboda adolescent (i perdó per l'acudit!). A més, aquest volum inclou també una història més llarga, una mena de conte d'alpinistes, animals mítics, família i cerca del propi destí. Val a dir que el guió d'aquesta última s'allunya del terreny d'allò quotidià que tan bé domina l'autor per endinsar-se més intensament en una història amb tocs místics.

Comptat i debatut, un altre bon còmic d'elegant dibuix, mesurada narració gràfica i amb un guió que de nou alimenta l'ànima et fa reconciliar-te amb la raça humana.
[Podeu veure unes pàgines interiors aquí]

Marc Pastor i Sanz.

Escrito por Comic Fill-in a las June 18, 2005 4:17 PM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?