October 19, 2004

PENNY CENTURY

Jaime Hernandez
La Cúpula, 36 pag, B/N, 2'50 €

Jaime Hernandez, autor que recordareu per les dues mini-sèries de “Locas” editades per La Cúpula fa no massa, ens presenta ara “Penny Century”. Aquesta sèrie de cinc lliuraments és en realitat un episodi més del seu particular món, on hi ha apareixen de nou els seus personatges.

Estructurat en episodis curts i amb constants canvis de to i ambientació, el guió d'aquest còmic resulta d'allò més entretingut, bo i mantenint l'atenció del lector amb la seva vitalitat. Així, la història es va desenvolupant poc a poc com un puzzle on, per cert, també hi trobem peces perdudes en forma d'interludis.

El dibuix així com la narració gràfica, només pot qualificar-se de magistral dins un concepte que podríem anomenar classicisme elegant. El domini de Jaime Hernandez de la part gràfica fa que els seus personatges siguen uns grans actors i que la seva història guanyi molt en vitalitat. A destacar especialment l'ús del blanc i negre.

En definitiva, sempre ve de gust un bon còmic de Jaime Hernandez. “Penny Century” és una lectura molt recomanable per als habituals del còmic independent i probablement una bona opció per als nou vinguts.

Marc Pastor i Sanz.
Comic Fill-in

Escrito por Comic Fill-in a las October 19, 2004 9:23 PM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?